Zpracování osobních údajů

Děkujeme za návštěvu našich stránek CritterCraft.cz. Záleží nám na tom, abyste se zde cítili v bezpečí, a proto bereme ochranu vašich osobních údajů velmi vážně.

Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na e-mailovou adresu crittercraft@seznam.cz, kde vám jsme k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě vašich podnětů nebo stížností.

Zásady ochrany osobních údajů

  1. Veškeré údaje získáváme a zpracováváme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
  2. Získáváme a zpracováváme o vás tyto informace: jméno a příjmení, adresa bydliště, adresa elektronické pošty a telefonní číslo. Na požádání vám podle možnosti obratem a písemně sdělíme, zda a jaké osobní údaje o vás máme zaznamenané. Pokud by navzdory našim snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravíme.
  3. Vaše údaje uchováváme v databázi e-shopu a v mailingovém listu. Všechny údaje slouží pouze pro potřeby e-shopu CritterCraft.cz a nikomu dalšímu je neposkytujeme.
  4. Nákupem na našem e-shopu, případně odebíráním novinek, nám udělujete souhlas ke zpracování vašich osobních údajů. Tyto osobní údaje jsou zpracovávány po dobu neurčitou.
  5. Nákupem a/nebo odebíráním novinek nám potvrzujete, že vámi poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že jste nám je poskytli dobrovolně
  6. Nákupem poskytujete souhlas se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem, a obchodních sdělení na váš e-mail.
  7. Používáme cookies, abychom mohli sledovat preference návštěvníků a podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé „soubory”, které se uloží na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači. Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Prohlášení prodávajícího: Mgr. Petra Procházková se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter vašich osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváte v objednávce e-booku jsou nezbytné pro vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s vámi.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu: Vyplněním webového formuláře souhlasí kupující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Mgr. Jan Procházka, Mánesova 563, 500 02 HRadec Králové; IČ: 05132525, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.